Carl Pei zverejnil fotku z chystaného OnePlus 5T

Nedávno unikli na verejnosť rendery chystaného modelu OnePlus 5T, ktoré potvrdzujú veľký širokouhlý displej s pomerom strán 18:9. Zakladateľ spoločnosti OnePlus Carl Pei teraz zverejnil na svojom Twitter účte fotografiu, ktorá by mala pochádzať práve z fotoaparátu tohto modelu.

Na fotografii je vyfotografovaná mladá krásna slečna a Carl Pei v tweete pokladá otázku: “Ktorý telefón urobil túto fotografiu?” Jedná sa teda s veľkou pravdepodobnosťou o upútavku na novinku od OnePlus. A pretože modelu OnePlus 6 sa dočkáme až budúci rok, ide najpravdepodobnejšie o model OnePlus 5T. Ten by mal byť vylepšenou verziou tohtoročného OnePlus 5 podobne, ako mal minulý rok OnePlus 3 lepší model s lepším procesorom a väčšou pamäťou.

Okrem väčšieho displeja prinesie OnePlus 5T podľa všetkého duálny fotoaparát s dvoma 20 megapixelovými snímačmi. Pri OnePlus 5 mal 20 megapixelov len jeden zo snímačov, zatiaľ čo druhý 16 megapixelov. Vylepšenia by sa mohla dočkať aj batéria, ktorej by mohlo pribudnúť pár stoviek mAh.

zdroj: Phandroid

Disqus Comments Loading...